A karakter nélküli ember

2012.03.08. 22:32

 Nagyon utálom a Fideszt,az álságos populizmusuk , a hatalom közelébe engedett számtalan szar alak és főleg a 98-2002 közötti kormányzati teljesítményük miatt.

Nekem nem okozott meglepetést az,hogy ismételt hatalomra kerülésükkor átforgatják az idő kerekét és elkezdődik Magyarországon a visszaszámlálás.

Közeli ismerőseim csak úgy kapkodják a fejüket,hogy mi is van itt ,ez létezik,ezt is meg lehet csinálni?

Ők elfelejtették a 98-2002 közötti időszakot, de sokan vannak ezzel így.

Most mégsem a Fideszről akarok szólni.

Akik értetlenül állnak az ellenzéki bénultság láttán, talán magyarázatot találnak erre az igen érdekes és történelminek nevezhető politikai helyzetre, ha megnézték a mai Mesterházy féle ország értékelést.

Jómagam még mszp-s korszakomban neveztem el őt Házmesterynek és azt kell, mondjam, kevés zseniális ötletem volt eddig, de ezt minden értelemben igazolta az idő.

Ez a szegény fiú küzd a feladattal, keményen és teljesen reménytelenül.(Persze nem azt mondom, hogy akkor legyen az elnök a Szanyikapitány,mert ő is megérne egy bejegyzést.)

De ez a fiú… és még nem is a mondanivalójával van a bajom,azzal majdnem egyetértek….de a jelenség a metakommunikáció,az arcjáték , ez ami szánalmas és sok mindenre magyarázatot ad.

A srác egyébként egy igazi ravasz róka, háttérembernek, frakcióvezetőnek jó lenne,de elnöknek pocsék.

Pedig az látszott ma is ,hogy ellátták tanácsokkal,de én egy olyan embert láttam,aki saját magát parodizálja és azt is rosszul.

Mesterházy egy karakter nélküli figura, olyan, mint a pártja… színtelen, szagtalan és néhol kicsit még a jó ízlésen innen.. büdös,avítt,mesterkélt.

Nem ő nem tehet erről,ő erre képes…azok tehetnek erről,akik odaerőltették a kormányrúdhoz.

Ezt is neked köszönhetjük Péter. Gratulálok igazán jó választás volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://balosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr954298753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása